Categories: Motril, Reizen

by Eva

Share

1,8 min readCategories: Motril, ReizenBy

Share

Ontdek de boeiende wereld van de veerboten in Motril aan de Costa Tropical, een schilderachtige havenstad in de provincie Granada, bekend om haar strategische ligging aan de Middellandse Zee. Als een van de belangrijkste havens op het Iberisch Schiereiland, is Motril de perfecte uitvalsbasis voor avonturen naar het noorden van Marokko en de Spaanse exclave Melilla.

 Motril: een poort naar avontuur

De haven van Motril staat bekend om zijn historische betekenis en biedt een naadloze verbinding met zowel passagiers- als vrachtverkeer. De haven zelf is uitgerust met diverse faciliteiten zoals winkels en restaurants en ligt nabij aantrekkelijke stranden en accommodaties, wat zorgt voor een prettige reiservaring.

 Ontdek de veerroutes

– Van Motril naar Al Hoceima: Deze route vaart twee keer per week tijdens het seizoen en brengt je in ongeveer 5 uur naar je bestemming voor een prijs rond de €40.

– Van Motril naar Nador: Met vier afvaarten per week, kun je in ongeveer 4 uur Nador bereiken, met ticketprijzen vanaf ongeveer €33.

– Van Motril naar Melilla: Deze route biedt zes afvaarten per week en duurt ongeveer 6 uur, met tickets die beginnen bij ongeveer €35.

 Naar de haven en verder

Gelegen slechts 5 km van het stadscentrum, is de haven van Motril eenvoudig te bereiken per auto, taxi of bus.

Vakantie vieren in Motril

Motril is meer dan een vertrekpunt. Het is een charmante badplaats, beroemd om zijn relaxte levensstijl, heerlijke Andalusische keuken, en prachtige stranden, waar bezoekers het hele jaar door van een mild klimaat kunnen genieten.

 De stranden van Motril

– Poniente: Een bruisend strand vlakbij de stad met tal van eetgelegenheden en voorzieningen.

– Granada: Bekend als het meest populaire strand in Motril, met fijn zand en helderblauw water.

– La Joya: Een verborgen parel voor wie rust en afzondering zoekt, maar houd er rekening mee dat er geen voorzieningen zijn.

Tickets veerboten

Tickets voor deze veerroutes zijn online verkrijgbaar via platforms zoals Direct Ferries, Captain Ferry, Aferry en Clickferry, die gedetailleerde informatie bieden over schema’s, prijzen en boekingsmogelijkheden voor verschillende routes vanuit Motril.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

B L I J F  O P  D E  H O O G T E

Geef je zelf op voor de nieuwsbrief (nope.. we gaan niet spammen)