Share

Paardrijden in de Costa Tropical

Rancho Everfree

Paardrijden kan heel goed in de omgeving van Salobreña. Rancho Everfree is de meest bijzondere daarom schreef ik hier een aparte blog over.

Paardrijden op het strand van Motril

Via deze website boek je een strandrit te paard of een mooie tocht door de natuur rondom Motril.

Paardrijden in de Lecrin Vallei (20 minuten vanaf het huis)

Voor een tocht op Andalusische paarden voor prachtige ritten in de bergen kan al voor 35 euro (3 uur durende tocht met adembenemende uitzichten, door de bergen klim je per paard veilig vanaf je westernzadel! Prijzen vanaf 35 euro! Bekijk deze tochten op de site van Palmali

paardrijden in andalusieIn Restabal kun je tochten rijden vanaf 20 euro per uur tot 60 euro voor de hele dag. Picknick & lunches beschikbaar. Prijzen zijn inclusief gids en verzekering.
Voor het boeken van e-mail joseico@comarcarural.com of telefoon 0034 95879 35 31

Met de paarden uit de stallen van Los Alayos kunnen zowel beginners als ervaren ruiters ritten nemen vanaf 2 uur tot een week. Voor meer informatie: 0034 958595196 of 0034 665822709

Een paar kilometer verder in Lanjaron vind je Caballo Blanco Trekking, een manege voor het huren van paarden en spannende tochten.

Sierra Nevada

Memorabele tochten in de Sierra Nevada & Las Alpujarras maak je met deze organisatie en deze organisatie.

Ook in de Sierra Nevada zit een manege gespecialiseerd in paardrijvakanties. Je kunt hier ook lessen volgen als je nog niet kunt paardrijden. Je kunt bij hen zowel terecht voor trektochten als lessen. Ook leuk voor gezinnen met kinderen vanaf 7 jaar. Kinderen tot 12 jaar krijgen 20% korting. Paardrijvakanties voor het hele gezin, zowel beginners als gevorderden vind je hier.

La Herradura

Iets verder autorijden (paar minuten) in La Herradura een prima manege. http://www.herraduraridingcentre.com/

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

B L I J F  O P  D E  H O O G T E

Geef je zelf op voor de nieuwsbrief (nope.. we gaan niet spammen)