• Hola ik ben Eva, de stem en het hart achter deze website. Op mijn blog Hola Costa Tropical neem ik je mee op een unieke reis door mijn ogen. Dit platform is een authentieke weerspiegeling van mijn gedachten en ervaringen, die natuurlijk kunnen verschillen van die van anderen. Hier deel ik mijn perspectief, altijd openstaand voor andere meningen, ervaringen en inzichten. Ik ben nieuwsgierig naar jouw verhalen en nodig je uit om je verhalen en meningen te delen onder mijn blogs!

  • Als geboren vegetariër ben ik altijd op zoek naar culinaire juweeltjes die mijn vegetarische voorkeur en de diversiteit van mijn juist niet-vegetarische gezin kunnen verenigen. Ik houd je op de hoogte!

  • Mijn foto’s zijn misschien ook al niet ‘perfect’ maar ze vangen de wereld zoals ík die zie.

  • Sinds 2008 verliefd op de Costa Tropical, geniet deels van het leven in het schilderachtige Salobreña. Betoverd door de adembenemende natuur en de unieke kustlijn, gecharmeerd van de lokale levensstijl. Hoewel ik momenteel slechts parttime in deze omgeving woon, droom ik ervan om er ooit permanent te kunnen verblijven. Mijn huidige zorgverplichtingen houden mij nog even weg van deze droom, maar mijn hart ligt onmiskenbaar aan onze prachtige Costa Tropical.

  • Als trotse eigenaar van een huisje in Salobreña, sta ik met één voet in mijn toekomstdroom en met de ander in het heden. Hoewel ik op een dag van plan ben te emigreren, huur ik momenteel nog elders en verdeel mijn tijd tussen twee werelden. Deze unieke levensstijl biedt mij het beste van beide: de vreugde van mijn thuis in Spanje en de flexibiliteit en ervaringen van mijn huidige gehuurde plek. Elke dag is een stap dichter bij mijn droom, terwijl ik volop geniet van het avontuur dat elke locatie met zich meebrengt.