Categories: Cultuur

by Eva

Share

1,1 min readCategories: CultuurBy

Share

mona festival

Benicassim festival, Primavera sound festival… been there done that several times… Maar er ontluikt iets nieuws in Spanje…… iets minder massaal… iets meer indie, eentje om in de gaten te houden… http://monafest.com/

Mona fest is muziek, natuur en outdoor-activiteiten. Een festival waar kwaliteit en plezier de boventoon voeren. Zoals ze zelf zeggen:

music on natural ambience

Mona is een festival dat zich richt op de nationale en internationale indie scene. Gevestigde artiesten delen het podium met opkomende artiesten en toekomstige beloften van de nationale scene.

Een alternatief festival op een unieke locatie in de buurt van de zee, waar je kunt genieten van goede muziek en het beoefenen van outdoor-activiteiten.

Zelf optreden tijdens dit festival

mona festival 2

Ben je artiest en denk je dat je goed genoeg bent om tijdens het festival op te treden? Ga dan naar het online platform.’Noise off festival’ is het eerste online livemuziek festival, een online ruimte waar alle artiesten een podium krijgen om zich te laten horen. Door mee te doen maak je kans om daadwerkelijk op te treden tijdens het festival in augustus. Wat moet je doen?

  • Aanmelden www.noiseofffestival.com
  • Maak je muziek op het net! Sluitingsdatum 31 mei.
    Meer informatie hier
    .
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

B L I J F  O P  D E  H O O G T E

Geef je zelf op voor de nieuwsbrief (nope.. we gaan niet spammen)