🌞 Ontdek La Herradura! 🌊 Een schitterend pareltje aan de Costa Tropical in Granada, Andalusië. Dit schilderachtige dorpje, onderdeel van Almuñécar, is een toeristische trekpleister dankzij haar adembenemende schoonheid en boeiende geschiedenis.

🏖️ La Herradura, beroemde baai & watersportwalhalla

La Herradura, Spaans voor ‘hoefijzer’, dankt haar naam aan de unieke hoefijzervormige baai. Omringd door Punta de la Mona en Cerro Gordo, is dit niet alleen een lust voor het oog maar ook dé hotspot voor watersport fanaten, vooral duikers! De bergen die het strand beschermen, zorgen voor een perfecte plek om van de Middellandse Zee te genieten.

🏰 Een droom voor geschiedenisliefhebbers

Klein maar met een rijke historie! La Herradura was altijd al een strategisch belangrijke plek, met haar natuurlijke haven die diende voor zee-expedities van talrijke beschavingen. Deze geschiedenis vind je terug in de unieke mix van oud en nieuw in het dorp.

🐠 Duikparadijs & natuurwonder

Recentelijk is La Herradura op de kaart gezet als een toplocatie voor duikactiviteiten. Helder water en een fascinerende onderwaterwereld maken het een paradijs voor duikers. Tussen de bergen gelegen, is het ook de perfecte plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

🌴 Een verborgen schat om te ontdekken

La Herradura is een must-visit voor iedereen die de verborgen juweeltjes van de Costa Tropical wil ervaren. Met zijn prachtige stranden, historische charme en een scala aan outdoor activiteiten, is het een niet te missen bestemming voor reizigers in Andalusië.