by Eva

Share

2,6 min readCategories: Activiteiten, Costa Tropical, MotrilBy

Share

Als je ooit aan de zonovergoten kusten van Zuid-Spanje hebt gewandeld, weet je dat het een regio is bezaaid met verborgen schatten. Een van deze schatten is de golfbaan van Motril, een plek waar de weelderige groene fairways contrasteren met de blauwe Alboranzee. In dit artikel neem ik je mee op een verkenningstocht van de Los Moriscos Golf Club dat bekend staat om zijn interessante en uitdagende golfbaan. Met een verscheidenheid aan holes, biedt de baan een test voor golfers van alle niveaus.

Het hart van de Costa Tropical

Motril, gelegen in de provincie Granada, is een charmante stad die bekend staat om zijn suikerrietvelden, exotische stranden en natuurlijk, de golfbaan. De golfbaan van Motril is uniek door zijn ligging; genesteld tussen de Sierra Nevada en de zee, biedt het een panoramisch uitzicht dat zowel golfers als natuurliefhebbers betovert. De aanwezigheid van de zee draagt bij aan een unieke speelervaring, waarbij de zilte zeelucht en het geluid van golven de ronde begeleiden. De golfbaan is behoorlijk groot want ik ben er al via alle kanten tegenaan gelopen of gereden dat ik niet verder kon :-)

Golfen met karakter in Motril

Mariscos golfbaan die in 1974 met 9 holes begon en in 2006 uitbreidde naar een 18-holes golfbaan. De 18-holes golfbaan staat bekend om zijn uitdagende maar eerlijke lay-out. De banen slingeren zich langs natuurlijke obstakels zoals meren en bomen, wat zorgt voor een strategische en plezierige ervaring. Wat de baan echt bijzonder maakt, is hoe het de lokale flora integreert, waardoor spelers het gevoel krijgen dat ze in een natuurreservaat golfen. Veel bezoekers zijn lovend over de baan, met name de uitdagende holes en de prachtige omgeving maar soms zijn er ook kritische geluiden. Sommige golfers vinden de baan te kort of merken op dat de layout verwarrend kan zijn met grote afstanden tussen de holes. Maar zoals altijd is dit persoonlijk en ik kan alleen maar zeggen… ga het zelf ervaren!

Faciliteiten golfbaan Motril

Naast de prachtige baan, biedt de golfclub van Motril faciliteiten van wereldklasse. Het clubhuis, een elegant gebouw met een traditionele Andalusische uitstraling, herbergt een restaurant en een bar waar je kunt genieten van lokale delicatessen terwijl je uitkijkt over de baan. Voor degenen die vaardigheden willen verbeteren, is er een driving range en zijn er professionele instructeurs beschikbaar. De club biedt ook de mogelijkheid om golfclubs ’s nachts op te slaan, wat handig is voor reizende golfers.

Duurzaam en milieubewust

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, loopt de golfbaan van Motril voorop in milieubewustzijn. De baan wordt onderhouden met respect voor de omgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke methoden en materialen.

Toegankelijk

Wat het meest opvalt aan de golfbaan van Motril is de toegankelijkheid. Of je nu een beginner bent of een ervaren golfer, de baan biedt plezier voor elk niveau. Voor gezinnen zijn er kortere cursussen en kindvriendelijke faciliteiten, wat het een perfecte bestemming maakt voor een familie-uitje.

De club biedt ook een gratis pendelbus vanuit het nabijgelegen resort hotel, wat het reizen voor golfers vergemakkelijkt.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

B L I J F  O P  D E  H O O G T E

Geef je zelf op voor de nieuwsbrief (nope.. we gaan niet spammen)