Cervecería Martín 🍺🌟

Als frequente bezoeker en parttime bewoner van Salobreña 🏖️, heb ik een bijzondere plek in mijn hart 💖 voor Cervecería Martín in Salobreña, een charmant restaurant 🍽️ genesteld in het oude centrum van de stad 🏰. In dit artikel deel ik mijn persoonlijke ervaringen 📝 en waarom ik geloof dat een bezoek aan deze plek een must is voor elke bezoeker 🌍.

Een locatie in het hart van Salobreña ❤️📍

Gelegen aan C. Agrela, 11, is Cervecería Martín een fijne plek om een drankje 🍹 te doen. Het is moeilijk om dit gezellige restaurant 🌟 te missen wanneer je door de smalle straatjes van Salobreña navigeert 🚶‍♂️🚶‍♀️ op zoek naar het kasteel 🏰. Ik adviseer vaak bezoekers om te voet of met de lokale minibus 🚌 te gaan, omdat de charmante oude stad vooral toegankelijk per auto 🚗 is voor bewoners. Daarnaast is het ook handiger om te voet vertrekken na het proeven van alle bijzondere bieren!

Een warm welkom en unieke ervaringen 🤗🎉

Elke keer als ik Cervecería Martín bezoek, ben ik onder de indruk van de gastvrijheid van Pepe, de eigenaar; altijd een warm welkom 🙏. Wat mij vooral bijblijft, zijn de speciale gerechten die niet op het menu staan – een echte traktatie voor elke culinaire liefhebber 🍲🥘 en natuurlijk op de achtergrond de jaren tachtig muziek 🎶!

Authentieke gerechten en ambachtelijke bieren 🍴🍺

Wat Cervecería Martín voor mij uniek maakt, is de toewijding aan kwaliteit en lokale smaken 🥇🍽️. Het uitgebreide à la carte menu en de ‘menu del dia’ zijn mijn persoonlijke favorieten 🤩. En laten we de ambachtelijke bieren niet vergeten, waarvan sommige lokaal gebrouwen zijn en de rijke biercultuur van de regio vertegenwoordigen 🍻.  Cerveceria Martin heeft een uitgebreide bierkaart met een verscheidenheid aan Spaanse en internationale bieren. Er is ook een uitgebreide selectie van wijnen, cocktails en andere drankjes. Omdat ik (zoals al eerder beschreven) vegetariër ben en mijn dochter niet, delen we vaak een menu 🥗🥩. Ik ben geen grote eter en mijn dochter was dat tot voor kort ook niet. Ook als ik a la carte eet weet Pepe mij altijd iets lekkers vegetarisch voor te schotelen en voor mijn gezelschap vaak iets met vlees of vis.

Een levendige en gastvrije sfeer 🎉🤗

De sfeer in Cervecería Martín is iets wat je moet ervaren. Van spontane dansjes na het eten 💃🕺 tot live optredens en flamenco-avonden 🎵🎤, de authentieke vibe is iets wat ik altijd zal koesteren 💭🇪🇸.  Cervecería Martín heeft een gezellige en ontspannen sfeer.  Verder is het restaurant knus gedecoreerd in een traditionele Spaanse stijl, met houten balken aan het plafond en aardewerk tegels op de vloer.

Belangrijke bezoekersinformatie 📌💡

Een tip voor toekomstige bezoekers: Cervecería Martín accepteert alleen contante betalingen 💵. Dit draagt bij aan de authentieke en traditionele ervaring van de plek 🏛️.

Een plek om terug te keren 🔙🍽️

Cervecería Martín is niet alleen een restaurant voor mij; het is een bestemming waar ik geniet van heerlijk eten, uitstekend bier en een onvergetelijke sfeer 🥂🌟. Elke keer dat ik terugkeer, is het alsof ik een oude vriend bezoek 👋👨‍🍳.

Niet te missen in Salobreña 🌟🇪🇸

Als je op zoek bent naar een authentieke eet- en drinkervaring in Salobreña, mag je Cervecería Martín niet missen 🍽️🌟. Het is een plek waar je geniet van de lokale cultuur en gastvrijheid 💃🍻. Elke keer als ik Cerveceria Martin bezoek, laat het een blijvende indruk achter. Of het nu de vriendelijke glimlach van Pepe is, de smaak van de speciale gerechten of de jaren tachtig muziek op de achtergrond, het is een plek waar je graag terugkomt 🎶💕.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

B L I J F  O P  D E  H O O G T E

Geef je zelf op voor de nieuwsbrief (nope.. we gaan niet spammen)