by Eva

Share

1,3 min readCategories: Praktische informatie, SalobreñaBy

Share

Ontdek Salobreña gemakkelijk met de lokale busdiensten! Er zijn drie handige lijnen: Lijn 1 brengt je van de stranden naar La Caleta, terwijl lijn 2 het centrum met de oude stad verbindt. Voor uitstapjes naar Lobres is lijn 3 je beste keuze. Let op: deze bussen rijden niet op zaterdagmiddag, niet op zondag en helaas ook al niet op feestdagen. Meer info vind je hier.

Voor langere ritten is de ALSA-busverbinding tussen Granada en Salobreña ideaal. Met ongeveer 10 bussen per dag, beginnend om 07:00 en de laatste om 19:30, ben je er in ongeveer 1 uur en 10 minuten voor circa 11 euro. Meer details vind je hier.

Als je naar Málaga wilt, biedt ALSA ongeveer 11 dagelijkse bussen. Met een reisduur van circa 2 uur en 5 minuten, vertrekken de bussen tussen 07:10 en 21:10. Boek jouw reis en vind meer info hier.

Opstappen in Salobreña kan op meerdere locaties, waaronder Parada de Autobuses de La Caleta, Calle ROTONDA POLIGONO INDUSTIAL, en Calle Isaac Albéniz. In Málaga vind je belangrijke haltes bij de Estación de Autobuses, de haven, het vliegveld, Hospital Civil, Rosaleda, en het Conservatorio Musica. Meer info over deze haltes vind je hier.

5 1 stem
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

B L I J F  O P  D E  H O O G T E

Geef je zelf op voor de nieuwsbrief (nope.. we gaan niet spammen)