Kijk eens aan, mijn favoriete pitstop in Salobreña, het gezellige Barbas! Je vindt het op de hoek van Av. Motril, een plekje waar ik vaak langsstruin, zowel tijdens mijn boodschappentocht als tijdens de wandelingen met mijn trouwe viervoeter. Vroeger stond hier La Fabrica, maar die tijden zijn voorbij. Nu is het ‘Barbas’ beurt om te schitteren.

Toegegeven, het voelt een tikje ongewoon om pal aan de weg te zitten, maar juist dat geeft het zijn charme. Je ontmoet er de meest uiteenlopende mensen – sommigen haasten zich voorbij, anderen slenteren rustig. En dan hebben we het nog niet eens over de tapas gehad!

Oh, die tapas… Een kunstwerk op zich, en bij elk drankje krijg je er eentje cadeau. Als vegetariër heb ik soms wat minder keuze, maar mijn vrienden komen niets tekort, ik schuif hen gewoon de mijne toe!

Het logo van Barbas met die kenmerkende baard – een speelse knipoog naar de eigenaar, denk ik – nodigt je uit voor een ontspannen momentje. Het is de perfecte plek om even uit te puffen. En mocht je trek krijgen, dan zit je hier ook goed voor een smakelijke maaltijd. Barbas biedt een ruime keuze aan heerlijke en smaakvolle gerechten, variërend van voortreffelijke gegrilde vleessoorten tot verse vis en zeevruchten.

Op Google heeft het restaurant een beoordeling van 4,6 (van de max 5) op basis van 134 beoordelingen dus veel mensen zijn het eens!

Kortom, als je in Salobreña bent, is Barbas een absolute must-visit! 🍴✨

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

B L I J F  O P  D E  H O O G T E

Geef je zelf op voor de nieuwsbrief (nope.. we gaan niet spammen)